Before/After image

It has been more than a year since Marl opened the Marl Hub; a modern space for innovative businesses in the Furness area to make their home.

Since then, it's not just the Marl Hub that has seen some major changes. In the Marl Production area, space has been utilised to facilitate an optimum working environment by installing a mezzanine above our Surface Mount Technology Centre, enabling departments to work more closely together and improve communication and productivity.

Now, we have turned our attention to Marl's meeting room facilities and canteen area. Once a series of meeting rooms, the space is now being transformed and given a modern and contemporary facelift.

As well as a stylish new meeting room, a brand new 'Exhibition Suite' will be created to showcase Marl's exhibition stand and provide another space for visitors to Marl to meet, as well as getting a first-hand look at Marl's most recent innovations and exciting products.